FAQ

Wie?

Savage Jungle is opgericht door Saskia Savage. Kleinschalig plantenwinkeltje aan huis

Wat?

Kleinschalig plantenwinkeltje aan huis die kamerplanten ophaalt, verzorgt, een tweede kans geeft en verkoopt aan een fijn huisje

Waarom?

Een kamerplant weggooien is zonde. Gun je plant een tweede kans. Een halfdode plant nieuw leven inblazen, een ongewenste plant plaatsen bij een fijn huisje, een oude plant de juiste zorg geven is  ontzettend leuk om te doen én duurzaam. 

Hoe?

De kamerplanten die gedoneerd worden kan ik ophalen met mijn auto. Ze mogen uiteraard ook gebracht worden. Ze worden bij mij thuis opgeknapt, verpot, krijgen nieuwe potgrond, een leuke pot, de juiste verzorging en een preventieve behandeling tegen ongewenste diertjes. De kamerplanten worden online gezet om een nieuw huisje te vinden. Dit kan door middel van verkoop, bieden of winnen. 

De grotere kamerplanten (2+ meter) die gekocht worden kunnen eventueel thuis gebracht worden. 

Waar?

Ik haal kamerplanten op in de Zaanstreek. Ze worden bij mij thuis in Wormer opgeknapt. Ik bezorg ze ook in de Zaanstreek. De kamerplanten die ik thuis niet meer kwijt kan, worden ondergebracht bij vrijwilligers, winkels etc. Dit varieert van de Zaanstreek tot Amsterdam Noord. 

Wanneer?

Ophalen & bezorging van en naar je huis doe ik tussen 11-16 uur overdag doordeweeks en in de weekenden. In de avonden kunnen planten bij mij bezorgd worden. 

Hoeveel?

Unlimited! Er is geen limiet aan de planten die je wil doneren of kopen

Extra

Een extra service die ik kosteloos aanbied is om te helpen met de juiste standplaats te vinden voor je gekochte kamerplant bij jou thuis