PLANTJE DONEREN

Savage Jungle, haal mijn plant op!

Savage Jungle haalt shelterplanten op die naar een ander huisje toe mogen. Met shelter bedoel ik asiel/wees/adoptie/tweedekans plantje. Dit kan zijn doordat je bijvoorbeeld op een plant bent uitgekeken, de plant half dood is, jullie gewoon niet een match zijn, de inboedel van een huis wordt leeggehaald of wat voor reden dan ook.

Ik haal jouw plantje graag op en zorgen er goed voor. Deze komt uiteindelijk in m’n online shop terecht en hopelijk biedt een nieuwe planteneigenaar-to-be zich snel aan. Je plant krijgt dus weer een onderdak.

Mijn ophaaldagen zijn woensdag & zondag tussen 11-14 uur. Dit doe ik om mijn eigen benzinekosten wat te drukken. Soms heb ik ad hoc ook wel plek of als ik toevallig in de buurt moet zijn.

Mocht je snel van je plant af willen en/of je vindt het geen probleem om hem te komen brengen mag je dat natuurlijk ook altijd doen. Graag zelfs. Wel op afspraak want het is zonde als je voor een dichte deur staat. 

Je kunt me appen op 06-83000786 of een mailtje sturen naar jungle@saskiasavage.com of me bereiken op instagram of facebook