Savage Jungle Shop

Savage Jungle is een kleinschalig plantenwinkeltje in mijn eigen huis. Het bestaat uit een Savage Collectie en een Shelter Collectie.

Als groot liefhebber van planten koop ik ook nog weleens wat. Soms wil ik deze na een tijdje weer verkopen of heb ik er een stekje van of iets dergelijks. Mijn persoonlijke collectie kun je vinden onder SAVAGE COLLECTIE.

Voor het plantenasiel krijg ik plantjes binnen die liefde, zorg, aandacht, potgrond, water, licht, binnenpotje, buitenpotje, mosstokken, bamboestokken etc. nodig hebben. Ik vang deze shelterplanten op en zet ze na een tijdje in mijn winkeltje. Voor sommige planten vraag ik een bedrag wat ongeveer de helft is van de tuincentra, voor andere plantjes vraag ik slechts een vrijwillige bijdrage. Je kunt de asielplanten vinden onder SHELTER COLLECTIE.